LETS GO!

9 Mar

Idag blev det Ikea direkt efter jobbet. Jag, Henke, Erik och Therese drog tillsammans. Man uppskattar verkligen såna här små saker som att bara åka iväg och inte vara hemma i lägenheten bara. Vi skulle kolla på en soffa som Lukas så snällt hade lagt undan, blir nog att införskaffa en sån och 1 till. Vi använder förtillfället Eriks säng som soffa.

Men vi kom därifrån med ett skrivbord, skärbräda och en varsin kudde. Så nu har killarna fixat deras ”gaming rum” så nu blev det tomt och kallt här ute i vardagsrummet.

På bussen iallafall hade jag och Therese det djävulskt kul, vi försökte fånga ögonblicket på bild men jag vettifan om ni får samma känsla som vi hade. Vi orkade inte stå så vi använde killarnas stolar och när bussen körde så åkte vi omkring där med alla grejer i famnen.

Therese åker snart hem till Örebro och sedan iväg på en suuperhäftig resa. Kommer sakna henne i stora  mängder på jobbet och nu när vi bor grannar och kommer kunna umgås mer privat. Riktigt tråkigt men förhoppningsvis kommer hon och hälsar på i sommar 🙂

Hon kom också över med ett täcka till Erik så nu slipper han frysa om nätterna haha!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: