boy you got my heart bet running away

2 Dec

Tack pappa!
Advent på burk, de är grejer de!

Herregud va vi har kämpat för denna säng… mer kommer..
Köpte lite julebelysning på IKEA, äntligen lite julstämning 🙂

Det började med att vi hoppade på en buss vi INTE visste om den åkte mot rätt håll… hoppade på en norsk tant (de äldre här pratar absolut så man inte förstår ett ord, ingen förstår dom) men hon förstod att vi skulle till IKEA så hon plingade när de va dags. Inne på IKEA så jobbade det en svensk trevlig tjej som sålde den billigaste sängen på IKEA till Henke. Problemet från början va att vi inte hade en aning hur vi skulle få hem sängen, planen va bussen… men när dom berättade att vi skulle gå till de externa lagret, ca2 mil därifrån började vi fundera. Henke va beredd att betala hemkörning men efter ett snack med den grabben så skulle hemkörningen kosta dubbelt så mycket mer än sängen så de sket vi i.

När vi hade gått till lagret och stod utanför i minusgrader kom det fram en norsk super pappa och frågade om vi behövde hjälp med sängen. Han erbjöd sig att köra sängen till madlaveien (vår gata… tung) utan att få betalt, lite osäkert men vi kände att de va värt de.

Han ringde senare upp Henke och sa att han inte hittade vägen men att han tillslut såg huset, Mange ringer och säger att sängen INTE är där. Här trodde vi att vi hade blivit blåsta… efter jävligt mycket krångel så hittar vi sängen i ett hörn på ett annat hus. Märkte nu att hela denna historia va mycket roligare i verkligheten, lite av historian tog jag inte ens med i texten.

Nu ikväll blir de kycklingklubbor med pommes och skräckis. Hoppas jag får skypa med någon så jag får se IDOL!!!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: